Smart Release ECTR: unde poti beneficia de aceasta tehnologie si ce este bine de stiut? CLICK pentru mai multe informatii!

Smart Release ECTR: unde poti beneficia de aceasta tehnologie si ce este bine de stiut? Iata mai multe informatii care te-ar putea interesa!
Smart Release ECTR este un aparat de ultima generatie cu ajutorul caruia se realizeaza operatia endoscopica pentru tratarea Sindromului de Tunel Carpian.

Tratamentele chirurgicale cele mai des intalnite pentru aceasta afectiune sunt operatiile clasice sau cele endoscopice.

In urma acestor operatii are loc decompresia nervului median prin taierea ligamentului transversal, care ajuta la largirea tunelului carpian, fara sa mai persiste presiunea asupra nervului.

Este dovedit faptul ca, operatia endoscopica ofera avantaje inegalabile avand in vedere ca timpul de recuperare este foarte scurt, durerea aproape inexistenta, iar cicatricea rezultata foarte mica.

Medicii specialisti de la clinica Arca Life Bucuresti folosesc cu maxima indemanare aparatul Smart Release ECTR, care se remarca prin inovatie si excelenta in realizarea operatiunilor chirurgicale.

Aceasta tehnologie ajuta la obtinerea unor rezultate remarcabile in timp scurt, ceea ce convinge pacientii ca merita sa opteze pentru o procedura inovativa.

Motivele care stau la baza acestei decizii sunt nenumarate. In primul rand, eliminarea durerii si rezolvarea problemei in mod eficient, iar faptul ca aceasta operatiune este minim invaziva si permite o recuperare foarte rapida, reprezinta un mare plus.

Foarte multe persoane sufera de sindromul de tunel carpian. Aceasta afectiune presupune compresia nervului median si reprezinta una din problemele din ce in ce mai intalnite in randul persoanelor de diferite varste. Sindromul de tunel carpian apare in special la cei care isi folosesc foarte mult mainile in derularea activitatii profesionale. 

Odata instalata, aceasta afectiune duce la aparitia durerii in zona mainilor, pentru ca se pune presiune pe nervul median palmar care traverseaza canalul carpian, ceea ce duce la imposibilitatea folosirii mainilor la capacitate maxima.

Studiile arata ca aceasta afectiune apare mai des la femei decat la barbati, dupa varsta de 40 de ani. Cauza cea mai frecventa este folosirea indelungata a tastaturii, deoarece ligamentele degetelor sunt mereu puse in miscare.

​Totusi, in unele situatii boala poate fi declansata de aparitia: sarcinii, diabetului, bolilor tiroidiene, afectiunilor inflamatorii, reumatismului si luxatiilor.

De asemenea, pot aparea traumatisme la nivelul mainii datorita activitatilor ce implica manevrare sau miscari repetate, cum este, de exemplu, cazul agricultorilor sau soferilor.

Simptomele acestei boli sunt : furnicaturi, tremuraturi fine, intepaturi, racirea degetelor, amorteli si durere.  
Din moment ce apare durerea, aceasta poate deveni tot mai suparatoare pe parcursul noptii. Pentru inceput durerea cedeaza in urma administrarii medicamentelor antiinflamatorii, insa acestea nu rezolva problema.

 Pe masura ce boala avanseaza, pacientii resimt o durere ce iradiaza din zona cotului sau a umarului pana in varful degetelor.

Atunci cand apare o durere acuta in zona celor patru degete principale ale palmei, inseamna ca suferiti de sindromul de tunel carpian.

Cei care se afla in aceasta situatie trebuie sa apeleze in cel mai scurt timp la medici specializati, din cadrul unei clinici moderne, cum este Arca Life. In urma unui examen clinic, medicul ortoped va pune un diagnostic si recomanda modalitatea cea mai potrivita de tratare a acestei afectiuni.

In timpul consultatiei pacientul trebuie sa informeze medicul despre simptomele aparute, iar apoi se va recurge la observarea reactiei mainilor la diversi stimuli. In unele situatii, se poate solicita efectuarea unei elecromiocardiograme, pentru o analiza mult mai amanuntita.

In cadrul clincii Arca Life, medicul specialist ortoped Jawad Latif este cel care pune diagnosticul. In stadiile avansate se recomanda operatia imediata, deoarece in caz contrar nervul median se poate distruge definitiv, ceea ce duce la paralizia mainii.

In cele mai multe situatii, aeasta afectiune necesita un tratament chirurgical imediat, deoarece intarzierea operatiei poate duce la complicatii grave.

Prin urmare, tratamentul chirurgical endoscopic realizat cu ajutorul aparaturii Smart Release ECTR este cel mai frecvent utilizat, deoarece operatia endoscopica reprezinta metoda cea mai eficienta de tratare a sindromului de tunel carpian. 
 
 
 

7 thoughts on “Smart Release ECTR: la ce clinica medicala Bucuresti poti beneficia de aceasta interventie?

  1. Consider ca acest articol ar trebui distribuit cat mai multor persoane pentru a creste gradul de constientizare asupra problemelor discutate. Schimbarile climatice sunt reale si trebuie sa actionam acum pentru a preveni consecintele negative pe termen lung.

  2. Am descoperit multe informatii noi citind acest articol si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare anterior. Este important sa fim constienti de impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si sa luam masuri pentru a-l proteja.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele si a sustinut punctul sau de vedere cu exemple relevante.

  4. Sunt impresionat de profunzimea analizei realizate in acest articol si de modul in care autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte importante ale subiectului dezbatut. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de domeniu.

  5. Subiectul abordat in articol este deosebit de important si merita sa fie discutat mai mult. Am gasit informatiile prezentate foarte relevante si bine documentate.

  6. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit o multime de informatii utile si actualizate. Autorul a facut o cercetare minunata si a prezentat totul intr-un mod clar si concis.

  7. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Am apreciat informatiile detaliate si argumentele solide prezentate.

Comments are closed.